Vi begynder nedtagningen af to bygninger

onsdag 29. september 2021

De viste billeder er foreløbige visualiseringer af, hvordan ejendomme, opholdsområder og byrum forventes at se ud, når området er færdigudviklet om ca. 5 år. Sælger er ikke ansvarlig for visualiseringerne, og de detaljer der vises. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Nu er turen kommet til, at de to første og sydlige administrationsbygninger skal fjernes på den gamle posthusgrund. Processen foregår med en maskine, der gnaver bygningerne i sorterbare bidder. Dermed kan sorteringsarbejdet holdes på byggepladsen, hvilket både skåner miljøet og sparrer tid, da et transportled udelades.

Arbejdet vil kun foregå i dagtimerne og overholder alle gældende krav, men vil medføre nogen støj. Inden for de kommende to uger, vil de to mindre bygninger mod Fredericiavej være helt fjernet, og det forventes, at nedtagningen af to andre bygninger vil være afsluttet i begyndelsen af november.

Læs mere: https://vafo.dk/artikel/se-videoen-den-store-maskine-bider-i-godsbaneg%C3%A5rden-derfor-pilles-bygningen-ned-fra-den-fjerne-ende