Byomdannelsen i det centrale Vejle er i gang – gamle jernbanespor fjernes fra Posthusgrunden

mandag 27. september 2021

De viste billeder er foreløbige visualiseringer af, hvordan ejendomme, opholdsområder og byrum forventes at se ud, når området er færdigudviklet om ca. 5 år. Sælger er ikke ansvarlig for visualiseringerne, og de detaljer der vises. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Arbejdet med at realisere Vejles nye grønne favn er allerede opstartet, da NPV A/S i skrivende stund får fjernet de gamle jernbanespor.

Yderligere er Vejle Kommune begyndt nedtagningen af den historiske Godsbanebygning – mursten for mursten – så den i fremtiden vil kunne genopføres. Den 1. oktober rykker Vejle Kommunes entreprenører ind på grunden for at påbegynde anlæggelsen af en ny vej langs jernbane-dæmningen, som skal forbinde Fredericiavej med Gammelhavn.

Vi opdaterer løbende med byggeriets fremgang.
Henvendelser vedrørende Godsbanebygningen og vejprojektet rettes mod Vejle Kommune.

Læs mere: https://vafo.dk/artikel/se-videoen-den-store-maskine-bider-i-godsbaneg%C3%A5rden-derfor-pilles-bygningen-ned-fra-den-fjerne-ende