Nu går vi i gang

fredag 9. juli 2021

De viste billeder er foreløbige visualiseringer af, hvordan ejendomme, opholdsområder og byrum forventes at se ud, når området er færdigudviklet om ca. 5 år. Sælger er ikke ansvarlig for visualiseringerne, og de detaljer der vises. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

NPV tager snart de første skridt til at forvandle Posthus­grunden til smukke arkitektoniske bygninger med masser af fællesskab og spændende funktioner.

Allerede uge 28 begynder vores entreprenør at fjerne de gamle jernbanespor. Det er faktisk foreningen www.MYveterantog.dk, som overtager dele af materialet for bedre at kunne opbevare gamle røde kupévogne fra 70’erne i en vognhal på Vestsjælland.

Vi begynder fjernelse af spor, som første etape af det forberedende arbejde. Fjernelsen burde ikke give særligt meget støj, og der bliver ikke spærret for noget adgang til området.

Med venlig hilsen,
Hele Gammelhavn-teamet, NPV A/S